Jogi

Jogi nyilatkozat

Jelen weboldal oldal üzemeltetője a RobinZone Outdoor Bt., 2119 Pécel, Várhegy u 3.
A honlap teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a könyvből származó részeket, a letölthető cikkeket szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és az üzemeltető jogtulajdonát képezik.
A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve a bevételszerző tevékenységre való felhasználást.

Minden jog fenntartva.

A könyv, és a honlap tartalma a RobinZone Outdoor Bt. előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül sem egészében, sem részleteiben nem sokszorosítható, és nem közölhető.

Feliratkozási feltételek

A weboldalon kezdeményezett feliratkozás a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a blogértesítő és/vagy a hírlevél feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a weboldal üzemeltetőjétől elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben az üzemeltetőnek és alkalmanként üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.
A nem létező e-mailcímmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mailcímmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból.

Adatkezelés

A feliratkozás önkéntes. A feliratkozás dupla megerősítéses rendszerrel történik, azaz amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mailcímre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük. A weboldal hírleveleit a www.domaincenter.hu tárhelyére telepített, a www.webgalamb.hu által forgalmazott hírlevélküldő szoftver végzi.

A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.
A feliratkozáskor vagy megrendeléskor bekért és kezelt adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, IP cím, a feliratkozás időpontja, postacím, számlázási cím, kapcsolattartó telefonszáma. Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére, saját illetve esetekként partnercégeink hirdetéseinek küldésére használjuk.

Megrendelési feltételek

A weboldal megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés gomb lenyomásával és ezt követően a megrendelési visszaigazoló e-mailben található “megrendelés megerősítése” linkre való kattintással a felhasználót banki átutalási fizetési kötelezettség terheli.

A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. A termék gyártója a és a forgalmazással megbízott partnercégei fenntartják magának a jogot, hogy bizonyos megrendeléseket, indoklás nélkül pl. versenyérdek ütközés miatt elutasítsanak.A termék szerzői jogvédelem alatt áll, jogtulajdonos a weboldal üzemeltetője. A termékről tilos bármilyen másolatot készíteni, bármilyen módon sokszorosítani, nyilvánosan bemutatni, részben vagy egészben közzétenni, fájlmegosztó portálokra feltölteni saját hasonló terméket, szolgáltatást létrehozni a termék alapján. A termék megrendelésével a megrendelő nem jogosult a terméket továbbértékesíteni.

Másolat, átdolgozás, jogszerűtlen használat, visszaélés, továbbértékesítés vagy a termék alapján létrehozott más hasonló termék, szolgáltatás, nyilvános bemutatás, részben vagy egészben való közzététel esetén az a megrendelő, aki a jogsértés elkövette, vagy ahhoz közvetett vagy közvetlen módon hozzájárult a termék mindenkori teljes árának 200 (kettőszáz)-szeresét tartozik azonnali hatállyal megfizetni a Jogtulajdonosnak.
Ha a kiszállított termék szállítás vagy gyártás közben meghibásodott, a hibás terméket visszaküldheti és új, hibátlan terméket kap. A megrendelésre az internetes vásárlások általános szabályai vonatkoznak. A megrendelés után az átvételtől számított 8 napon belül a megrendelő elállhat a vásárlástól.

A felhasználói tartalom meghatározása

A weboldalon illetve a facebook rajongói oldalon megjelenő kommentek, pingbackek és trackbackek és egyéb hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében [http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0100108.TV] azaz a „2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről” szerint felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a weboldal üzemeltetője felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi.